Най-голямата пукната е в самите управляващи. Това каза бившият външен и

...
Най-голямата пукната е в самите управляващи. Това каза бившият външен и
Коментари Харесай

Калфин: Посещението в Киев не трябва да се използва за вътрешнополитически цели

Най-голямата пукната е в самите ръководещи. Това сподели някогашният външен и обществен министър Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска в предаването " Тази заран " по bTV. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4588
По думите му в случай че се махне Данък добавена стойност на храните то ще бъде краткосрочно.

Облагодетелства тези с повече приходи. В Иландия се понижи акциза на горивата. Цените спаднаха с половината от плануваното и стартира още веднъж да се качва. Такъв тип артикули се въздействат от международните цени. Субсидирането са политика на отбрана на тези с високи приходи, сподели още той. 

Според Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска при поддържане на висока инфлация ще се задълбочават проблемите.

Не трявба да си вършим илюзии за обезщетения. Правителството трявба да подкрепя на тези, които са най-затруднени. Това ще бъде тежък интервал за страната, уточни още някогашният външен министър. 

Калфин разяснява и идното посещаване ма българска делегация в Киев. 

Зле приказва за ръководещите в случай че чакат да отидат в Киев, с цел да схванат какво е ситуацията в Украйна. Посещението е значимо, само че не би трябвало да се изпозлва за вътрешнополитически цели. Темата за износа на оръжия е измислена. Гоялма част от създавани български боеприси отиват точно в Украйна, означи Калфин. 

Според него е редно Българска социалистическа партия да има представител в делегацията в Киев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР